XXX Exposició de Sant Feliu de Guíxols

Durant la segona setmana d’aquest passat mes de setembre, l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu ha celebrat la seva 30ª exposició, tot coincidint amb els mateixos anys del naixement de l’entitat, anteriorment delegació de la Societat Filatèlica Gironina.

img20191005_22481546

La mostra ha tingut categoria d’extraordinària, muntada en la planta quarta del Monestir de la ciutat ganxona, i amb una important participació. La nostra, aquest cop dedicada a la Cartofilia antiga guixolenca. Pel que fa al butlletí/revista, en el qual estem escrivint des del primer número en ésser soci fundador i col·laborador periodístic, la participació personal ha versat sobre la història de l’entitat, amb una ressenya dels diferents events organitzats durant aquestes tres dècades, tot destacant la VIII Exposició Filatèlica Catalana, que tingué lloc durant el juliol del 2013.

img20191005_22492339