Facebook i contactes mitjançant l’email

Ja us ho havíem comentat a l’entrada de fa uns mesos, que el Blog no mostrava tota l’activitat del Museu Catalunya Postal davant la manca d’interactivitat i comunicació segons el model dissenyat des d’un bon començament.

Continuem amb la presència totes les setmanes al Dominical del Diari de Girona, ininterrompudament des de l’any 1982 i essent a la bestreta la secció fixa més antiga de tota la premsa gironina. Des del darrer comentari aquí, hem publicat aquests temes a la pàgina de Col·leccionisme: La música dels anys 60, Postals en seqüència, Volta ciclista a Catalunya, El tren de Sant Feliu, Fira de Fornells, Setmana Santa gironina, Reportatge Teatre Albéniz, Diada del segell a Figueres, Els contes de Calleja, Fargnoli en exposició, El tren de Ripoll, La Fira del Suro, La llotja de Sils, El juguet a Figueres, Els segells en català, El segell de Forges, El Museu del Còmic, Salvador Espriu i Andorra, 50 anys del tren d’Olot, Astrofilatèlia lunar, El Tour de França, El món sardanístic, El pont de Besalú, Santa Cristina i la màgia, Vestits de bany, Expo de Sant Feliu, Diada Nacional, Modelisme a Quart, Temps de verema, Bitllets locals catalans, i 50 anys de l’Aplec de Cassà, qua apareixerà publicat demà diumenge dia 6 d’octubre.

Com podreu veure, mirem de triar temes d’actualitat, i d’altres relacionats directament amb la demarcació gironina, tot i que transportant-nos igualment a temps passats, gràcies a les imatges retrospectives que ens faciliten el nostre arxiu i col·leccions, il·lustracions que tenim a disposició de qui les necessiti.

Recomanem als nostres seguidors que visitin el portal de Facebook, Xavier Romero, en el qual i tot i que intercalant temes personals -que són els més demandats pels nostres amics/gues- , van apareixent imatges i comentaris dels més diversos temes enciclopèdics i universals.

La millor manera per contactar-hi és via email, a xavier@catalunyapostal.cat,  o .com , amb la seguretat de que contestarem el més ràpid possible, i amb la facilitat de poder adjuntar imatges al·lusives.

Una salutació cordial als seguidors, i restem a la vostra disposició.

Xavier

XXX Exposició de Sant Feliu de Guíxols

Durant la segona setmana d’aquest passat mes de setembre, l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu ha celebrat la seva 30ª exposició, tot coincidint amb els mateixos anys del naixement de l’entitat, anteriorment delegació de la Societat Filatèlica Gironina.

img20191005_22481546

La mostra ha tingut categoria d’extraordinària, muntada en la planta quarta del Monestir de la ciutat ganxona, i amb una important participació. La nostra, aquest cop dedicada a la Cartofilia antiga guixolenca. Pel que fa al butlletí/revista, en el qual estem escrivint des del primer número en ésser soci fundador i col·laborador periodístic, la participació personal ha versat sobre la història de l’entitat, amb una ressenya dels diferents events organitzats durant aquestes tres dècades, tot destacant la VIII Exposició Filatèlica Catalana, que tingué lloc durant el juliol del 2013.

img20191005_22492339